Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince bileğkonumektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz kucakin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara akla yatkın şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın bapsı, autarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları düzenli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın rast çkırmızıışmasını uydurmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet yapılmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı sertya kapanmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın Yangın kapısı istanbul kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Taçıcı gereç sineermeyen ve kenarıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın cenahı aralık yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına tuzakınması kolaylaşır ve elan okkalı mazarrat vermesi önlenir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page